Zwangerschapsbehandelingen

Als je zwanger bent en de verantwoordelijkheid draagt voor dat kleintje in je buik, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ontspannen en een intensieve verzorging van de huid is dan van groot belang. Tijdens een zwangerschapsbehandeling geven we jou en jouw huid net dat beetje extra.

Speciale behandeling tijdens je zwangerschap

Zwanger zijn is natuurlijk geweldig. Al krijgt je lichaam en huid wel wat te verduren. Tijdens de zwangerschap kan je huid sneller onregelmatigheden vertonen dan gewoonlijk. Dit komt door een verandering in de hormoonhuishouding. De talgproductie van je huid kan hoger zijn dan normaal. Hierdoor raken poriën verstopt en ontstaan puistjes en mee-eters. Bovendien is de celvernieuwing tijdens de zwangerschap hoger dan normaal. Het is daarom van essentieel belang om de huid intensief te voeden en hydrateren.

Zwangerschapsbehandeling: 90 min
Huidanalyse, reiniging met milk en lotion, peeling,  epileren of harsen van de wenkbrauwen, stomen met kruiden, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, nek, decolleté en hoofdhuid, chocolade masker, dagcreme. De behandeling wordt afgesloten met koffie of thee en wat lekkers in teken van de baby en je krijgt een leuke goodybag mee naar huis van Mea Vota Kids.
€ 55,00

Verlofsbehandeling: 110 min
Huidanalyse, reiniging met milk en lotion, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, massage van gezicht, nek, decolleté en hoofdhuid, dagcreme, gellak zodat de teennagels er perfect uit zien tijdens de bevalling. De behandeling wordt afgesloten met een voetmassage en koffie of thee met wat lekkers in teken van de baby. Je krijgt een leuke goodybag mee naar huis van Mea Vota Kids.
€ 65,00

Afspraak maken voor jezelf of iemand anders?

Aanstaande moeders krijgen deze speciale zwangerschapsbehandeling graag cadeau. Wilt je meer informatie over de behandeling of meteen een afspraak maken? Bel dan naar 06 29 43 23 75 of zie de link hieronder.

Online uw afspraak maken

Online afspraak maken

Tot ziens in de salon!