Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandeling met Dr. Baumann

Dr. Baumann Fruitzuur peeling 10%, 20% & 30% : 75 min
Absolute huidverbetering kan gerealiseerd worden met deze nieuwe behandelmethode die is gericht op verschillende problemen van de huid (acne littekens, grove poriën, een onzuivere huid, lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, onregelmatige teint).Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de verantwoorde zuren; Glycolic-zuur en fruitzuur. Dit bevordert de microcirculatie van de huid, waardoor er plaatsgemaakt wordt voor nieuwe huidcellen. Hierna voelt de huid zachter, gladder en egaler aan en minimaliseert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels De absolute huidverbetering kan gerealiseerd worden wanneer u deze behandeling met regelmaat toepast en een kuur volgt. Voor een gratis intake kan je contact met ons opnemen. Wat houd de behandeling in: Huidanalyse, reiniging met milk en lotion, epileren of harsen van de wenkbrauwen,  Fruitzuurpeeling ,tijdens de fruitzuurpeeling kan je kiezen uit een heerlijke hand of voetmassage, Onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, nek, decolleté en hoofdhuid, Kalmerend lipomen gel, after AHA-peeling ampul, Aloë Vera masker.
De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dagcreme en koffie thee of water.
€ 59,50 met massage van gezicht nek decolleté en hoofdhuid.
€ 45,00 zonder massage.

Huidverbeterende behandeling met Nimue

Wanneer u kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue krijg je eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van jou wensen en huidtype een  behandelplan opgesteld. Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen met de Nimue core of Nimue maintenee treatment behandeling. Bij een huidprobleem is je huid immers uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling je huid de behandeling nodig heeft. Met een goede samenwerking tussen jou en mij, de behandelingen en producten krijg je de beste en mooiste resultaten.

Nimue core behandeling: 45 min
Een korte, maar zeer effectieve reinigende behandeling voor elk huidtype met een speciale enzympeeling en bio-active complex.
Wat houd de behandeling in: Cleansing gel, Conditioner, Exfoliating Enzyme, Bio Active Complex, Onzuiverheden verwijderen, After Care Hydrator. SPF 40.
De behandeling wordt afgesloten met koffie thee of water.
€ 45,00

Nimue maintenance treatment: 75 min
Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, milde stoomreiniging en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid, als een maandelijks verwen of onderhoudsbehandeling.
Wat houd de behandeling in: Cleansing gel, Conditioner, Epileren of harsen van de wenkbrauwen, Exfoliating enzymen, Bio Active complex, Massage van gezicht, nek, decolleté, hoofdhuid. Onzuiverheden verwijderen, Crème masker naar keuze of massage, After Care hydrator, SPF 40.
De behandeling wordt afgesloten met koffie thee of water.
€ 65,00

Nimue hyaluronzuur treatment: 75 min (verjongend)
3 dimensionale huidverbetering in alle huidlagen met het revolutionaire hyaluronzuur! Bestaat uit 3 soorten hyaluronzuur: klein, groot en gecrosslinkte hyaluronzuur.  Klein moleculair hyaluronzuur dringt in de huid en hydrateert heel sterk, activeert het collageen en is dus anti-aging. Groot moleculair hyaluronzuur werkt later en niet direct. Deze is bedoelt om de huid meer stevigheid en volume te geven. Gecrosslinkte hyaluronzuur vult direct fijne lijntjes en grove poriën op, waardoor je er jonger en gladder er uitziet.

Wat houd de behandeling in: Cleansing gel, Conditioner, Epileren of harsen van de wenkbrauwen, Exfoliating enzymen, Conditioner, Bio Active complex of glycolpeeling,  Tijdens de bio active complex worden de nek, schouders hoofdhuid en handen gemasseerd, Onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage , Hyaluronic Acid Gel, SPF 40.
De behandeling wordt afgesloten met koffie thee of water.
€ 75,00

Nimue glycolic acid 35% treatment: 75 min (alternatief microdermobrasie)
Zichtbare huidverbetering met direct effect, dat is het resultaat van de glycolic acid treatment. Een actieve behandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling zorgt voor gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen en verbeterd direct de textuur en uitstraling van de huid.

Wat houd de behandeling in: Cleansing gel, Conditioner, Epileren of harsen van de wenkbrauwen, Exfoliating enzymen, Conditioner, Glycol 35%, Bio Active Complex, Tijdens de bio active complexe worden de nek, schouders, hoofdhuid en handen gemasseerd, Onzuiverheden verwijderen, Super Hydrating Mask inmasseren (5 min.), After Care hydrator, SPF 40.
De behandeling wordt afgesloten met koffie thee of water.
€ 75,00

Nimue 7,5% TCA treatment : 60 min (huidvernieuwend) 
Intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen Uv-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling.

Wat houd de behandeling in: Cleansing gel, Conditioner, Epileren of harsen van de wenkbrauwen, Exfoliating enzymen, Conditioner,  Bio Active Complex, Tijdens de bio active complexe worden de nek, schouders, hoofdhuid en handen gemasseerd, onzuiverheden verwijderen, TCA Peeling,  After Care hydrator, SPF 40.
De behandeling wordt afgesloten met koffie thee of water.
€ 80,00

Let op: Wil je een losse behandeling bij een gezichtsbehandeling toevoegen wat er nog niet bij in zit zoals epileren, verven, harsen of een ampul? Dan komt er € 6 euro overheen.

Online je afspraak maken

Online afspraak maken

Tot ziens in de salon!