Gezichtsbehandelingen

Basis reinigende behandeling: 60 min
Een intensieve reiniging van de huid. Deze behandeling is voor iedereen geschikt.

Deze behandeling bestaat uit: Reiniging met milk en lotion, peeling, wenkbrauwen harsen of epileren, stomen met kruiden, onzuiverheden verwijderen, zuiverend masker. dagcremé.
De behandeling wordt afgesloten met koffie thee of water.
€ 45,00 


Relax behandeling: 60 min                 

Even heerlijk ontspannen en een verzorgende behandeling met een uitgebreide massage… even tijd voor jezelf!

Deze behandeling bestaat uit: Reiniging met milk en lotion, peeling,  wenkbrauwen harsen of epileren, uitgebreide massage van décolleté, hals, nek, schouders, gezicht en hoofdhuid, masker, dagcremé.
De behandeling wordt afgesloten met koffie thee of water.
€ 45,00 

Let op: Wil je een losse behandeling bij een gezichtsbehandeling toevoegen wat er nog niet bij in zit zoals, verven, harsen of een ampul? Dan komt er € 7 euro overheen.

Complete gezichtsbehandeling: 90 min
Een complete gezichtsbehandeling is pure verwennerij. De behandeling is een combinatie van reiniging, verzorging en ontspanning.

Deze behandeling bestaat uit: Huidanalyse, Reiniging met milk en lotion, epileren of harsen van de wenkbrauwen, peeling, stomen met kruiden, onzuiverheden verwijderen, massage van décolleté, hals, nek, schouders, gezicht en hoofdhuid, tijdens het inwerken van het masker krijg je een heerlijke ontspannende hand of voetmassage.vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging en een kopje koffie of thee. Je zal volledig ontspannen en met een stralende huid de salon verlaten.
€ 52,50


Luxe behandeling: 90 min                              

Deze luxe behandeling is alleen maar genieten. Eerst word je rug, nek en schouders gemasseerd met een heerlijke olie en daarna wordt je gezicht helemaal gereinigd en verzorgd zodat je met een stralende, frisse en zachte huid de deur uit gaat.

Deze behandeling bestaat uit: rugmassage, huidanalyse, reiniging met milk en lotion, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, stomen met kruiden, onzuiverheden verwijderen, massage van décolleté, hals, nek, schouders, gezicht en hoofdhuid, tijdens het inwerken van het masker ontvang je een heerlijke ontspannende hand of voetmassage. Vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging en een kopje koffie of thee. Je zal volledig ontspannen en met een stralende huid de salon verlaten.
€ 62,50


Anti-aging behandeling: 90 min                      

Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De rimpels vervlakken en geeft een liftende werking. Ook wordt je huid optimaal gehydrateerd en zorgt voor een verbeterde doorbloeding. Hierdoor krijgt je een frisse en schone uitstraling.

Deze behandeling bestaat uit: Huidanalyse, reiniging met milk en lotion, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, Liftend masker, onzuiverheden verwijderen, ampul, massage van décolleté, hals, nek, schouders, gezicht en hoofdhuid, tijdens het inwerken van het masker ontvangt u een heerlijk ontspannende hand of voetmassage.vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging en een kopje thee of koffie. Je zal volledig ontspannen en met een stralende huid de salon verlaten.
€ 59,50

Let op: Wil je een losse behandeling bij een gezichtsbehandeling toevoegen wat er nog niet bij in zit zoals, verven, harsen of een ampul? Dan komt er € 7 euro overheen.

Online je afspraak maken

Online afspraak maken

Tot ziens in de salon!